Storytelling Amsterdam

Doet u al aan storytelling in Amsterdam? Storytelling is een het vertellen van verhalen om een doel te bereiken. Dit kan amusement zijn maar meestal zit er meer achter en worden verhalen gebruikt om mensen te bereiken, te raken en in beweging te krijgen.

Corporate storytelling

Storytelling kan op corporate niveau gebruikt worden om het verhaal van een organisatie, merk of bedrijf tot leven te brengen. Het kan intern gebruikt worden of juist naar buiten toe verteld worden. Het kan helpen om een bedrijfscultuur te versterken of een organisatie door een veranderingstraject te loodsen. Verhalen worden door bedrijven verteld om te zorgen dat klanten een emotionele binding met ze aan gaan. In concurrerende markten in authenticiteit belangrijk. Met behulp van storytelling wordt die authenticiteit blootgelegd en kunnen bedrijven zich onderscheiden.

Feste Communicatie vertelt uw verhaal

Voor storytelling in Amsterdam kunt u terecht bij Feste Communicatie. Wij schrijven uw verhaal. Samen met u want u weet het beste welk verhaal u wilt vertellen. Wij luisteren en schrijven en zorgen dat uw verhaal bij uw klanten of medewerkers overkomt zoals u dat in gedachten hebt.

Over ons

Feste Communicatie is een full-service reclamebureau in Almere. Huisstijlen, brochures, websites of storytelling in Amsterdam, we doen het allemaal. Wilt u weten wat Feste Communicatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. We komen daarvoor graag naar u toe maar uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Almere.