X
Hans Luijcx

Copy, art-direction, conceptontwikkeling

Als kind wist ik al dat mijn leven zou draaien om creativiteit. De beeldende kunst, theater, muziek, die kant op. En op die vlakken doe ik nog altijd van alles. Vakmatig ligt het accent vooral op schrijven en het ontwikkelen van communicatieconcepten. Dat varieert van corporate story's tot multimediale retail-concepten, tot complete websites. Corporate communicatie en employer branding hebben mijn speciale liefde. Deels omdat het vanuit communicatief oogpunt vaak complexe vraagstukken oplevert, waar het heel nauw luistert. En daar houd ik van.
De mensen waar ik mee werk, typeren mij doorgaans als een analytische, strategisch en conceptueel sterke creatief.
Werk is belangrijk voor mij, maar nooit belangrijker dan mijn gezin en mijn vrienden. En ik kan mij geen leven voorstellen zonder muziek en mijn instrumenten.

Bekijk mijn uitgebreide c.v. op LinkedIn

Anja Venema

Art-direction, dtp, grafisch ontwerpen

Organiseren, structureren, en uitwerken tot in het detail, daar ligt mijn persoonlijke kracht. En daar maak ik tijdens mijn werk dankbaar gebruik van. Bijvoorbeeld als ik van A tot Z een boek vormgeef en opmaak, liefst tot en met het drukwerk. Dan moet je tot in de details alles onder controle hebben. Dat is helemaal mijn ding.
En goed verzorgde typografie, daar geniet ik ook van. De zorg waarmee iets tot in het kleinste detail is afgewerkt, maakt voor mij het verschil tussen prutswerk en vakwerk. Geef me een concept en ik werk het perfect voor je uit.

Bekijk mijn uitgebreide c.v. op LinkedIn