X
Marion de Vries

Accountmanagement en strategie. Specialist in arbeidsmarkt- en corporate communicatie. Weet als geen ander hoe je moet laveren om complexe communicatieprojecten succesvol door grote, vaak politieke organisaties te loodsen. Combineert een scherpe geest voor analyse en strategie, met een warm hart voor creativiteit.

Ellen Vereijken

Art-director, conceptontwikkelaar, vormgever. Is als professional van alle markten thuis, maar van de retailmarkt in het bijzonder. Probeert altijd zo duurzaam mogelijk te werken. En ondersteunt bedrijven bij het verduurzamen van hun (communicatie)beleid.

Hans Hoogervorst

Fotograaf. Hans heeft een brede professionele basis. Hij is bij uitstek een mensen-fotograaf. Zijn portretten vertellen altijd een verhaal. Daarnaast kent hij alle geheimen van de food-fotografie, de productfotografie en de digitale nabewerking van foto's. Hans beschikt over een uitgebreide eigen studio in Almere.

Hilda Callenbach

Internet-techneut, bouwer interactieve media. Een website, een interactief online magazine waarin verschillende technieken samenkomen; Hilda bouwt het allemaal. Op maat. Binnen haar eigen CMS als het kan. En anders zoekt of ontwikkelt ze gewoon zelf technische oplossingen. Hilda is allesbehalve standaard.

Patrick van den Bold

Grafisch ontwerp, art-director, webbouwer. Weet anderen vaak te verrassen met zijn ontwerpen die uitblinken in speelse eenvoud. Hij staat zijn mannetje in zowel de online als de offline media. Patrick bouwt en onderhoudt onder andere de site van Feste.