Communicatiebureau Amsterdam

Bent u op zoek naar een full service communicatiebureau in Amsterdam of omgeving? Dat ben je bij Feste Communicatie aan het juiste adres. Voor de juiste woorden of dat ene pakkende beeld. Wij zijn er voor die verrassende creatieve insteek in uw communicatie.Wij staan voor heldere en opvallende communicatie-uitingen. Of het nu om een e-mailing, advertentie, website of corporate story gaan, wij verzorgen het graag voor u.

De mensen van Feste Communicatie

Feste Communicatie bestaat uit Hans Luijcx en Anja Venema. Waar de kracht van de een ligt in conceptontwikkeling, copy en de meer strategische kant, is de ander sterk in vormgeven en het tot in detail uitwerken van een concept. Waar de een ophoudt, gaat de ander verder en zo beheersen ze het complete proces van ontwikkeling tot uitwerking. Daarnaast beschikt Feste Communicatie over een uitgebreid netwerk waarop een beroep gedaan kan worden.
Het netwerk van Feste Communicatie, communicatiebureau in omgeving Amsterdam, bestaat uit:
  • Marion de Vries, voor accountmanagement en strategie
  • Ellen Vereijken, art-director,conceptontwikkelaar en vormgever
  • Hans Hoogervorst, fotograaf
  • Hilda Callenbach, internet-techneut en bouwer van interactieve media
  • Patrick van den Bold, voor grafisch ontwerp, art-director en websites bouwen.

Kennismakingsgesprek

Wilt u weten wat wij als communicatiebureau voor Amsterdam en omgeving voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We maken graag een afspraak met u voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Om u tijd en moeite te besparen zijn wij altijd bereid om naar u toe te komen. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor.